Norske sex jenter sex i dag

norske sex jenter sex i dag

Men til tross for at de fleste trives både på skolen og hjemme, viser Ungdata at mange sliter i hverdagen. Ett område gir særlig grunn til bekymring, skriver forskerne i rapporten.

Et økende antall ungdommer — og da først og fremst unge jenter — rapporterer om psykiske helseplager i hverdagen. Mange unge opplever et voldsomt press om å lykkes i skolesystemet. Nå er også kravet om vellykkethet utvidet til å gjelde kroppen. Kropp og utseende avbildes og studeres hele tiden i sosiale medier, sier Bakken. Per Fugelli til «generasjon prestasjon»: Lene Wikander til «generasjon prestasjon»: Strebet etter perfeksjonisme kan være årsaken til at mange unge jenter sliter med smerter ved samleie.

Det i seg selv kan gjøre at man blir stresset. Det kan også skje i underlivet, så mange jenter kan gå med stresset muskulatur nedentil, forklarer Kristiansen. Jenter og gutter er i ung alder av opptatt av sex, men mange er kanskje ikke like obs på smerter ved seksuell samhandling. Kristiansen drar derfor opp begrepet «seksualitet». Det handler mye mer om nærhet, ømhet, godhet og ikke nødvendigvis om samleie, forklarer Kristiansen.

Også er det noen som vil slite med det her gjennom mange år fordi man ikke får bukt med de smertene de opplevde første, andre eller tredje gang de hadde sex i lag med en partner, forteller Kristiansen.

Sexolog Kristiansen oppfordrer jenter og gutter til å være mer modig og tørre å snakke om smerter ved samleie. Smerter kan komme fra underliggende symptomer og bør derfor kartlegges for å finne ut hva som kan være årsaken. Træen understreker at studien ikke gir noe svar på årsaken til dette, men lurer på om det kan henge sammen med at kvinner setter store krav til at seg selv på det seksuelle området. At mange kvinner utfører oralsex på menn, overrasker ikke, mener Kjøs.

Men om kvinner egentlig skulle ønske at han i større grad også ga henne oralsex, er Kjøs usikker på. Mens jeg tror en del kvinner synes det er ekkelt å motta oralsex fordi det er så voldsomt fokus på utseendet av også den delen av kroppen. De vil derfor ikke at noen skal se på dem der på den måten, sier Kjøs. Som ventet er det langt flere menn som har utført oralsex på kvinner, enn kvinner som har utført oralsex på andre kvinner.

Men det er likevel verdt å merke seg at ved 27 års alder, rapporterer 7,6 prosent av heterofile kvinner at de de har hatt oralsex med en annen kvinne.

Og at kvinner gjør det er mer akseptert fordi to kvinner som har sex med hverandre er den vanligste seksuelle fantasien for menn. Da ofte i form av at de har en oppvisning for ham, sier Træen. To heteroseksuelle menn som har sex med hverandre er fortsatt mer tabubelagt. Og hvis vi tenker oss en trekant hvor to menn har sex, og en kvinne ser på, vil hun ofte ikke oppleve det på samme måte.

Hun vil streve med å finne sin plass i det scenarioet, sier Træen. Den sexen man forestiller seg at kvinner har med hverandre, ses på et vis på som mindre avansert, og derfor ikke så truende og oppleves ikke så definerende for seksuell orientering, sier Wik.

Kvinner, ta mer ansvar for sexlysten. Gutter debuterer noe tidligere enn jenter med å få orgasme etter onanering. Nærmere bestemt er snittalderen for heterofile gutter 13,5 år, og for heterofile jenter 15,2 år. Lesbiske og biseksuelle jenter begynner altså litt tidligere å onanere, og de får også tidligere mer variert erfaring enn heteroseksuelle.

Dette lurer unge på om sex. Det er også interessant å merke seg at den tradisjonelle seksuelle debutalderen, altså vaginalt samleie for første gang, ikke har endret seg stort de siste tiårene. En studie fra viste at snittalderen for første vaginale samleie for gutter da var 17,9 år, og for jenter 17 år.

I den nye studien er tilsvarende tall 18,3 år for menn og 16,8 år for jenter. Sexolog Ingun Wik som svarer på spørsmål fra ungdom om kjønnsidentitet og seksuell orientering på Ung. Slik får du mer sex. Peder Kjøs er imidlertid ikke overrasket over at den generelle debutalderen holder seg stabil. Slik er det ikke, og slik vil det ikke bli. Folk gjør de ulike seksuelle aktivitetene omtrent når de føler seg modne for dem, og det forandrer seg ikke noe særlig over tid, sier Kjøs.

Kvinner skal ikke ha dårlig samvittighet. Analsex er heller ikke noe fremmedord.

..

Norske sex jenter sex i dag

BEST ESCORT WEBSITES SKIPPERGATA OSLO PROSTITUSJON

Men guttene er som Ole Brumm, de sier ja takk både til korttidssex og langtidsforhold. Jentene, på sin side, er helt klart mindre interessert i korttidssex. Og når to treffes, og det oppstår søt musikk, synes guttene det er aktuelt med samleie etter mye kortere tid enn jentene.

I gjennomsnitt tipper guttene over på ja-sida etter en dag, mens jentene vil vente en måned. Guttene fantaserer også mer om sex med andre enn den faste partneren. Heller blir mangelen på lyst sett på som et problem. Og jeg har vanskelig for å tro at jenter ikke våger å si at de har seksuelle fantasier, sier Kennair.

Når de blir spurt om antall partnere siste år, er gjennomsnittet både for jentene og guttene i underkant av to. I USA har jentene ofte en tendens til å underrapportere antall partnere, sier Kennair. Han understreker at resultatene i spørreundersøkelsen gjelder hele gruppen. Innenfor hver gruppe er det individuelle variasjoner. Og selvfølgelig går det an å finne par der hun vil mer enn han. Både kvinner og menn kan ønske seg korttidssex og one night-stands, og de fantaserer om utroskap.

Men mennene gjør det mer enn kvinner. De statistiske forskjellene er veldig klare, og som forsker synes jeg det interessant å se at resultatene nesten er en blåkopi av en tilsvarende undersøkelse fra USA tidlig på nittitallet. Der er det jo en langt mer konservativ sexmoral, sier Kennair.

Vi har p-piller og angrepiller, og vi støtter alenemødre. Men innholdet i hodet er ikke endret, sier Leif Edward Ottesen Kennair. Gutter vil ha sex med 25 personer, jenter med 7 Gutta er mest sexlystne, men jentene holder litt tilbake og frykter horestempel. Når studentene svarer om sex, i frigjorte og likestilte Norge, avtegnes fortsatt et gammelt mønster: Spurte om sex - Jeg mener resultatene viser hvordan kjønn og sex ikke først og fremst har med kultur og roller å gjøre, men er et resultat av biologi og evolusjon, sier førsteamanuensis Leif Edward Ottesen Kennair.

Gutta tar ikke av - Heller ikke guttene tar fullstendig av. Kennair forklarer det med evolusjonen. Gikk du glipp av disse? Utvider prøveboringen etter skredet i Leksvik. Ving-krise for RBK mot Vålerenga. Trøndersk hurtig-matkjede har vokst tregere enn planlagt. Personbil og tankbil kolliderte i Agdenes - kvinne sendt til sykehus. Trener Ingebrigtsen brukte ferieuka på å se seg i speilet.

Nærmere halvparten rangerer det som en femmer. På dette spørsmålet er svarene veldig varierte. Noen mener det er blitt mer mekanisk og vanepreget, noe som gjør at romansen forsvinner. Andre sier at sexen er mye bedre nå som de er trygge på hverandre. Det gjør det enklere å prøve ut nye ting.

Menn har også bidratt i undersøkelsen. De måtte svare på noen spørsmål som kvinner gjerne vil ha svar på:. Er det viktig at sexen er god, eller er dere fornøyde så lenge dere får ha sex? Menn ser fordelene både ved kvalitet og ved kvantitet. Svarene var derfor godt fordelt. En av mennene ordla seg slik:. Sexen er dermed garantert god. Å bevare denne tilknytningen gjennom kvantitet er derfor viktig. Noen menn sier at de bare fantaserer om konen sin, mens andre kommer med disse innrømmelsene:.

Det gjør det lettere for meg å fullføre. Men hvis jeg er alene, tenker jeg noen ganger på tidligere kjærester. Det kan være minner med kjæresten, tidligere kjærester, en sexy filmscene eller et mentalt bilde av den søte jenta i kassen på butikken.

Noen ganger mens vi har sex, så popper disse bildene opp i hodet. Dette er blogginnlegg fra blogg. Dette er tilgjengelig for alle bloggere på blogg. Ifølge kvinnene i denne undersøkelsen er tallene som følger: Minst en gang til dagen:

Kjøpe sex oslo homse chat

Nemlig spørre fremmede menn om de ville ligge med henne. Resultatet ble nokså annerledes: Se også denne Vis mer. Flere anbefalinger fra SeDenne: Plutselig kom elgkua gående rett mot Åsmund.

Dette er «henge­broa fra helvete». Her får sir­kus­bjør­nen nok. Lofot-turistene fikk unikt ørne-blink­skudd. Resep­sjo­nis­tens vakre skole­slutt-sang tar verden med storm. Dronen fant det politiet ikke maktet. Ferga slukes av havet på sekunder. Blinde Kellar lar seg ikke stanse av han­di­ka­pet.

Norske Johannes 10 hylles av Metallica. Ingen danser som denne bestemora. Svenskens rør­leg­ger­jobb gikk ikke helt som planlagt. Hva er pelskledd og sterkere enn tre fri­bry­te­re? Kieran er «øvel­ses­kjø­re­ren fra helvete».

Bestemt lita jente snapper maten fra duas nebb. Par tok senge­val­sen i flysetet. Over kvinner slo ver­dens­re­kor­den i naken­ba­ding. Du har ingenting på deg! Slik feiret svensken nasjo­nal­da­gen. Løshunden var utsultet og syre­ska­det — redningen kom i grevens tid. Hver gang man skiller dem begynner de å gråte. Frieri tok uventet vending: Ved 24 års alder har 19 prosent av kvinnene prøvd penetrerende vaginal sex med en annen kvinne.

Dette kan for eksempel være ved bruk av en dildo eller finger. Ifølge studien er dette heller ikke bare en del av en seksuell eksperimentering i ung alder, ettersom studien viser en jevn økning fra 12 til 24 års alder. Som ventet rapporterer biseksuelle og lesbiske kvinner høyere grad av erfaring med sex med andre kvinner. En del unge definerer seg i dag også som panfile, altså at du faller for person og personlighet uavhengig av kjønn, ifølge Wik.

Nå er det mer snakk om nytelse og glede, og da blir ikke kjønn så viktig, sier Wik. Peder Kjøs, som nå er aktuell som psykolog i «Jeg mot meg» på NRK, mener tallet er overraskende høyt. I mange slike studier er det et problem at det er de som er mest interessert i sex som svarer på undersøkelsen, sier Kjøs. Homo, hetero, bi eller pan, hva er du? For heterofile er debutalderen for oralsex henholdsvis 18,7 år for menn og 17,5 år for kvinner. Dette er stikk motsatt av det vi har sett i tidligere studier, hvor det i større grad har vært menn som utfører oralsex på kvinner, sier BenteTræen.

At han i mindre grad utfører oralsex på henne kan henge sammen med det forventningspresset som nå ligger på kvinner og seksualitet, sier Træen. Træen understreker at studien ikke gir noe svar på årsaken til dette, men lurer på om det kan henge sammen med at kvinner setter store krav til at seg selv på det seksuelle området. At mange kvinner utfører oralsex på menn, overrasker ikke, mener Kjøs. Men om kvinner egentlig skulle ønske at han i større grad også ga henne oralsex, er Kjøs usikker på.

Mens jeg tror en del kvinner synes det er ekkelt å motta oralsex fordi det er så voldsomt fokus på utseendet av også den delen av kroppen. De vil derfor ikke at noen skal se på dem der på den måten, sier Kjøs. Som ventet er det langt flere menn som har utført oralsex på kvinner, enn kvinner som har utført oralsex på andre kvinner. Men det er likevel verdt å merke seg at ved 27 års alder, rapporterer 7,6 prosent av heterofile kvinner at de de har hatt oralsex med en annen kvinne.

Og at kvinner gjør det er mer akseptert fordi to kvinner som har sex med hverandre er den vanligste seksuelle fantasien for menn. Da ofte i form av at de har en oppvisning for ham, sier Træen. To heteroseksuelle menn som har sex med hverandre er fortsatt mer tabubelagt. Og hvis vi tenker oss en trekant hvor to menn har sex, og en kvinne ser på, vil hun ofte ikke oppleve det på samme måte. Hun vil streve med å finne sin plass i det scenarioet, sier Træen.

Den sexen man forestiller seg at kvinner har med hverandre, ses på et vis på som mindre avansert, og derfor ikke så truende og oppleves ikke så definerende for seksuell orientering, sier Wik. Kvinner, ta mer ansvar for sexlysten. Gutter debuterer noe tidligere enn jenter med å få orgasme etter onanering.

Nærmere bestemt er snittalderen for heterofile gutter 13,5 år, og for heterofile jenter 15,2 år.